• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Water dispensers
  Waterdispenser aangesloten op de waterleiding

  Betaal niet langer dubbel voor uw water. Met een waterdispenser die is aangesloten op uw eigen waterleiding hebt u geen extra uitgaven meer voor waterflessen. Maak gebruik van uw eigen waterleiding en geniet van drinkwater van hoge kwaliteit terwijl u zowel geld als tijd bespaart.

  Image of product WL7 Firewall®

  Voordelen

  • Ice Bath-koeltechnologie
  • Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
  • Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm
  • Firewall® technologie voor 99.9999% bacterievrij water

  Image of product WL3 Firewall®

  Voordelen

  • Tafel- & staandmodel
  • Touch scherm voor keuzemogelijkheid
  • Firewall® technologie voor 99.9999% bacterievrij water
  • Koud, ongekoeld, bruisend, heet & extra heet opties

  Image of product WL2 Firewall®

  Voordelen

  • Koud en kamer temperatuur opties
  • Firewall™ UV zuiveringssysteem
  • Touch scherm voor keuzemogelijkheid

  Wat is een waterdispenser die is aangesloten op de waterleiding?

  Een waterdispenser die is aangesloten op de waterleiding koelt het kraanwater en filtert tegelijkertijd onzuiverheden uit dat water. Op die manier houdt u enkel fris en zuiver drinkwater over. Waterlogic biedt verschillende filtermethodes. Een koolstoffilter verwijdert onzuiverheden zoals chloor en ongewenste smaken uit het water, terwijl de waterdispensers met Firewall uv-technologie alle bacteriën in het water neutraliseren. Daarom worden waterdispensers met Firewall heel vaak gebruikt in scholen en gezondheidsinstellingen zoals ziekenhuizen.

  Bovendien leveren onze waterdispensers die zijn aangesloten op de waterleiding warm en bruisend water, en kunt u kiezen tussen een staand model of een tafelmodel. Er is dus altijd een waterdispenser die mooi aansluit bij de situatie in uw bedrijf.

  Water dispenser aangesloten op de waterleiding

  waterkoelers

  Waterdispenser zonder fles: wat u bespaart voor uw bedrijf

  Geld: de kosten van leidingwater bedragen slechts een fractie van de kosten van gebotteld water. U betaalt enkel voor het maandelijkse verbruik. Zelfs wanneer u dubbel zoveel water drinkt tijdens hete zomerdagen blijven de kosten laag.

  Tijd: Maak u niet langer druk over de inkoop, verwerking en opslag van uw voorraad waterflessen. Wanneer de waterdispenser is aangesloten op de waterleiding hoeft u zich er geen zorgen meer om te maken. Waterlogic zorgt zelfs voor het onderhoud en service.

  Het milieu: u bent niet langer afhankelijk van plastic flessen die moeilijk te recyclen zijn. Daarnaast vermindert u de uitstoot van CO2, omdat er geen transport meer nodig is om uw voorraad aan te vullen.

  Waterlogic-waterdispenser: de voordelen

  Icon water dispenser

  Het grootste assortiment

  Kies uit verschillende ontwerpen, opties en groottes. Van gewoon koud water en drinkwater op kamertemperatuur tot bruiswater en zelfs warm water voor thee en soep. Als fraai vloermodel, compact tafelmodel of zelfs een subtiel verborgen inbouwmodel.

  Icon Firewall

  Vooruitstrevende technologie

  Met een Waterlogic-waterdispenser haalt u veilig water binnen in uw bedrijf. Aangezien de vereisten op het vlak van hygiëne van bedrijf tot bedrijf verschillen, hebben we verschillende filtermethodes ontwikkeld die gebaseerd zijn op een hoge mate van zuivering of bacterievrije toepassing.

  Icon Waterlogic service

  Zorgeloze installatie

  Met Waterlogic hoeft u zich over de installatie van uw nieuwe waterdispenser geen zorgen te maken. Ons eigen ervaren serviceteam beschikt over alle nodige opleidingen en certificaten, wat betekent dat het team overal professioneel vakmanschap aflevert. De installatie gebeurt in 3 eenvoudige stappen. Deze neemt uw contactpersoon met u door tijdens het maken van de installatie-afspraak. Voor u het weet is uw waterkoeler in bedrijf

  Icon ecologisch verantwoord

  Ecologisch verantwoord

  Verantwoord ondernemen is geen loze term bij Waterlogic. Het DNA van onze waterdispensers, die worden aangesloten op de waterleiding, is ecologisch verantwoord. Bij ons vindt u geen waterkoelers met plastic flessen met geïmporteerd bronwater, maar verantwoorde producten waarvan iedereen kan genieten. En zo houden we zowel onze als uw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk

  Top