Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Kokend water kraan op kantoor
  Kokend-waterkraan op kantoor

  Ook in uw bedrijf is er waarschijnlijk voortdurend behoefte aan kokend water. Of uw medewerkers het nu voor thee, instantkoffie of voor een soep als tussendoortje gebruiken, meestal is het koken van water met een normale waterkoker een tijdrovende bezigheid. Met de kokend-waterkraan van Waterlogic krijgen uw medewerkers kokend water zonder dat ze daarvoor lang moeten wachten of dat ze voor opstoppingen in uw kantoorkeuken zorgen. Via een ingenieus systeem krijgen uw medewerkers direct heet water uit de heetwaterkraan.

  Kokend water kraan

  Instant kokend water

  Maak komaf met waterkokers en koffiemachines die plaats innemen en snoeren die in de war raken. Met de kokend-waterkraan van Waterlogic hebt u maar één kraan nodig. U kunt kiezen uit een ruim assortiment kokend-waterkranen met de opties gekoeld, normaal en kokend water. Ook wat het design betreft, hebt u verschillende opties: van stijlvol modern tot een meer klassiek design. Op die manier vindt u precies de kraan die bij uw bedrijf past. Met de kokend-waterkraan van Waterlogic die onmiddellijk heet water levert, hebt u de volgende voordelen:

  • Direct kokend water uit de kraan 
  • Exclusief design 
  • Energiezuinige technologie 
  • Verkrijgbaar als instroommodel en als unit met hoge capaciteit 
  • Verschillende instellingen voor type water en temperatuur 

  Waarom klanten kiezen voor een kokend-waterkraan van Waterlogic

  Icon 4

  Zorgeloze installatie

  Onze waterkranen kunnen eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande waterleiding. Daardoor hebt u na de installatie een onuitputtelijke bron aan water voor uw personeel, klanten en zakelijke partners. Warm water is voortaan altijd beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

  Icon 2

  Verschillende functies

  De kraan kan in een handomdraai worden ingesteld op lauw water, water op kamertemperatuur en kokend water. Zo haalt u met één unit eenvoudig alle soorten water uit de kraan. Verder kunt u kiezen uit een reeks verschillende designs. Zo kiest u de kraan die het beste past bij de esthetiek van uw bedrijf.

  Icon 3

  Energiezuinig

  Tegenwoordig moeten alle bedrijven op de kosten letten. Daarom is de heetwaterkraan van Waterlogic ook nog eens energiezuinig. Hij is van binnenuit geïsoleerd en is zo gemaakt dat hij de warme (en koude) energie opneemt en deze energie hergebruikt in de waterunit. Zo gaat er geen kostbare energie verloren.

  Top