Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Koud en Heet Waterdispensers
  Heetwaterdispensers voor bedrijven

  Met een Waterlogic-waterkoeler hebt u eenvoudig de beschikking over fris gekoeld water en heet water voor bijvoorbeeld thee en soep. Deze modellen worden voorzien van filtermethodes die het water ontdoen van onnodige bacteriën. Dat is niet alleen fris maar ook veilig.

  Assortiment heetwaterdispensers

  Onze heetwaterdispensers bieden altijd hoge kwaliteit in combinatie met een uitgebreide service. Onze experts adviseren u graag

  WL7 Firewall®

  Image of product WL7 Firewall®

  Voordelen

  • 1-50 gebruikers
  • Tot 99,999% Covid-veilig
  • Dispenser met pedalen beschikbaar
  • Ice Bath-koeltechnologie
  • Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
  • Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm

  WL3 Firewall®

  Image of product WL3 Firewall®

  Voordelen

  • 1-30 gebruikers
  • Tot 99,999% Covid-veilig
  • Dispenser met pedalen beschikbaar
  • Tafel- & staandmodel
  • Touch scherm voor keuzemogelijkheid
  • Koud, ongekoeld, bruisend, heet & extra heet opties

  Easy Hot Ecoboiler

  Image of product Easy Hot Ecoboiler

  Voordelen

  • Kokend heet water optie
  • Simpele bediening met 1 druktoets of tapkraan
  • Energiezuinige heet water voorziening

  Voordelen voor wie kiest voor een Waterlogic-heetwaterdispenser

  Heetwaterdispensers icon

  Kan overal worden gebruikt

  De heetwaterdispensers van Waterlogic passen in iedere organisatie. Niet alleen dankzij de vele uitvoeringen als staand en tafelmodel. Alle modellen zijn uitermate geschikt voor hoge volumes en piekmomenten. Ook op deze momenten leveren zij probleemloos gekoeld of heet water en water op kamertemperatuur, en optioneel ook bruiswater. Een Waterlogic-waterkoeler is een echte allrounder in uw organisatie.

  Service icon

  Veiligheid met service

  Fris water zonder omkijken? Dan is een Waterlogic-waterdispenser de perfecte oplossing. Want de Waterlogic-waterkoelers worden geleverd met een uitgebreide service. Ons goed opgeleide serviceteam voert regelmatig filtercontroles en hygiënisch onderhoud uit aan uw heetwaterdispenser. Op die manier blijft uw machine niet alleen in topconditie maar bent u ook verzekerd van hygiënisch en veilig drinkwater

  Ecologisch icon

  Ecologisch verantwoord

  Verantwoord ondernemen is geen modegril bij Waterlogic. Het DNA van onze heetwaterdispensers, die worden aangesloten op de waterleiding, is ecologisch verantwoord. Bij ons vindt u geen waterkoelers met plastic flessen met geïmporteerd bronwater, maar verantwoorde producten waarvan iedereen kan genieten en die beschikken over een IAPMO R&T-certificaat.

  Water icon

  Altijd voorradig water

  In tegenstelling tot een watertoestel met losse plastic flessen, hebt u met een machine die is aangesloten op de waterleiding altijd toegang tot verfrissend, gezuiverd drinkwater. Bij iedere druk op de knop; altijd zuiver water met de gecertificeerde Waterlogic-waterdispensers.

  Technologie icon

  Vooruitstrevende technologie

  Met een koolstoffilter bijvoorbeeld, wordt niet enkel chloor uit het water verwijderd, maar worden ook andere verontreinigingen eruit gefilterd. En dat terwijl bruikbare mineralen in het water behouden blijven. En met onze Firewall-techniek is zelfs tot 99,999% gezuiverd water mogelijk.

  Design icon

  Modern design

  Niet alleen de binnenkant van onze waterkoelers is van belang. Het oog wil ook wat. Het waterpunt in uw organisatie geeft immers ook het visitekaartje van uw bedrijf af. Daarom besteden onze designers veel aandacht aan het uiterlijk van de waterdispensers.

  Zoekt u een ander model?

  Bij het assortiment heetwaterdispensers van Waterlogic kunt u ook kiezen uit verschillende tafelmodellen en installatieopties. Kan perfect worden ingebouwd wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is of u de mogelijkheid hebt uw ruimte naar eigen inzicht in te richten. Neem gerust een kijkje bij onze tafelmodellen en tapkraan-opties

  Heetwaterdispensers

  Top