Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterkoelers met koolzuur
  Waterkoelers met bruisend water

  Naast de mogelijkheid voor koud en heet water, biedt Waterlogic ook waterkoelers die bruiswater kunnen leveren. Heerlijk verkwikkend en lekker om mee te variëren. Een erg aangename aanvulling in het aanbod drinkwater binnen uw organisatie.

  Assortiment van waterkoelers met bruisend water

  WL7 Firewall®

  Image of product WL7 Firewall®

  Voordelen

  • 1-50 gebruikers
  • Tot 99,999% Covid-veilig
  • Dispenser met pedalen beschikbaar
  • Ice Bath-koeltechnologie
  • Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
  • Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm

  WL3 Firewall®

  Image of product WL3 Firewall®

  Voordelen

  • 1-30 gebruikers
  • Tot 99,999% Covid-veilig
  • Dispenser met pedalen beschikbaar
  • Tafel- & staandmodel
  • Touch scherm voor keuzemogelijkheid
  • Koud, ongekoeld, bruisend, heet & extra heet opties

  UTS WLBS

  Image of product UTS WLBS

  Voordelen

  • Dry Cooling-technologie
  • Compacte hoge capaciteit waterkoeler
  • Hoge vulopening

  Voordelen van Waterlogic-waterkoeler met bruisend water

  Icon 1

  Kan overal worden gebruikt

  De machines van Waterlogic passen in iedere organisatie. Niet alleen dankzij de vele uitvoeringen als staand en tafelmodel. Alle waterkoelers zijn uitermate geschikt voor hoge volumes en piekmomenten. Ook op deze momenten leveren zij probleemloos gekoeld of heet water en water op kamertemperatuur, en dus ook bruiswater. Een Waterlogic-waterdispenser is een echte allrounder in uw organisatie.

  Icon 2

  Veiligheid met service

  Fris water zonder omkijken? Dan is een Waterlogic-waterkoeler de perfecte oplossing. Want onze waterkoelers worden geleverd met een uitgebreide service. Ons goed opgeleide serviceteam voert regelmatig filtercontroles en hygiënisch onderhoud uit aan uw waterkoeler. Op die manier blijft uw machine niet alleen in topconditie maar bent u ook verzekerd van hygiënisch en veilig drinkwater.

  Icon 3

  Ecologisch verantwoord

  Verantwoord ondernemen is geen modegril bij Waterlogic. Bij ons vindt u geen waterdispensers met plastic flessen met geïmporteerd bronwater, maar verantwoorde producten waarvan iedereen kan genieten en die beschikken over een IAPMO R&T-certificaat. Zo houden we zowel onze als uw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

  Icon 4

  Altijd voorradig water

  In tegenstelling tot toestellen met losse plastic flessen, hebt u met een waterkoeler die is aangesloten op de waterleiding altijd toegang tot verfrissend, gezuiverd drinkwater.

  Bij iedere druk op de knop; altijd zuiver water met de gecertificeerde Waterlogic-waterkoelers.

  Icon 5

  Vooruitstrevende technologie

  Waterlogic zoekt voortdurend naar de beste technologie om water te zuiveren. Met een koolstoffilter bijvoorbeeld, wordt niet enkel chloor uit het water verwijderd, maar worden ook andere verontreinigingen eruit gefilterd. En dat terwijl bruikbare mineralen in het water behouden blijven. En met onze Firewall-techniek is zelfs tot 99,999% gezuiverd water mogelijk.

  Icon 6

  Modern Design

  Niet alleen de binnenkant van onze waterkoelers met koolzuur is van belang. Het oog wil ook wat. Het waterpunt in uw organisatie geeft immers ook het visitekaartje van uw bedrijf af. Zeker wanneer uw klanten of gasten hier ook komen. Daarom besteden de designers van Waterlogic veel aandacht aan het uiterlijk van de waterkoelers.

  Zoekt u een ander model?

  Waterlogic biedt voor waterkoelers met koolzuur een uitgebreid assortiment staande modellen en tafelmodellen, naast verschillende inbouwmogelijkheden. Kan perfect worden ingebouwd wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is of u de mogelijkheid hebt uw ruimte naar eigen inzicht in te richten. Neem gerust een kijkje bij onze staande modellen, tafelmodellen en tapkraan-opties.


  Waterkoeler met koolzuur

  Top