Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterkoeler
  Waterkoeler voor elk bedrijf en elke wens

  Ons assortiment water coolers bevat waterkoelers aangesloten op de waterleiding en kranen met inbouwkoelers. Wij garanderen u de juiste waterkoeler voor uw bedrijf welke ook past binnen uw wensen en budget.

  Ons Assortiment waterkoelers

  Alleen Waterlogic biedt onbeperkt water uit dispensers die perfect aansluiten bij uw behoefte

  Door gebruik te maken van de waterleiding van het gebouw, beschikt u op het werk onbeperkt over koud, warm of bruiswater. Bovendien geniet u dankzij onze machines met één druk op de knop over koud, warm of bruiswater. Onze geavanceerde technologie levert 99,9999% bacterievrij water waar al uw collega's van kunnen genieten.

  Onze experts kunnen u helpen de waterkoeler te kiezen die het beste past bij uw behoeften. Of het nu gaat om een staand model, een tafelmodel of zelfs een ingebouwd toestel. U kunt kiezen uit:

  • Tafelmodellen, vloermodellen en kranen. 
  • Beschikbaar met koud, warm, bruiswater of water op kamertemperatuur. 
  • Kies uit 3 verschillende filtertechnieken 
  • Huur

  Waterlogic waterkoeler

  Interesse in een specifieke waterkoeler?

  Wat u krijgt bij Waterlogic

  Service en onderhoud

  Een uitstekende service gegarandeerd

  Ziet u niet langer het bos door de bomen wanneer u de geschikte waterkoeler voor uw bedrijf zoekt? Ontvangt u van overal aanbiedingen en weet u niet welke leverancier u moet kiezen? Vraagt u zich af waarin Waterlogic verschilt van de concurrentie?

  Het antwoord is eenvoudig: onze serviceovereenkomst. We stellen alles in het werk om de best mogelijke relatie met onze klanten op te bouwen zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het water dat u uw medewerkers of klanten aanbiedt. Van de levering en installatie tot de planning van een regelmatig onderhoud van uw koeler, wij zorgen ervoor dat uw toestel altijd perfect werkt. Met ons nationale team van goed opgeleide technici die over de nodige vakkennis beschikken, zijn we binnen de 48 uur ter plaatse als er iets mis is met uw waterkoeler, in welk land u ook bent gevestigd.Waar u ook bent gevestigd. Als we de waterkoeler niet ter plaatse kunnen herstellen en er uitgebreidere reparaties nodig zijn, dan krijgt u gewoon een vervangtoestel tot het uwe weer helemaal in orde is. We voeren alle reparaties zelf uit en doen daarvoor nooit een beroep op derden omdat we weten dat niemand zo goed voor uw waterkoeler zal zorgen als wij.

  Vind de juiste waterkoeler voor uw sector

  Afhankelijk van de sector waarin u werkt, hebt u mogelijk verschillende wensen en behoeften wat betreft de hygiëne, kenmerken en capaciteit van de waterkoeler. Op onze sectorpagina ziet u welke producten wij op basis van onze ruime ervaring in verschillende sectoren aanbevelen.

  • Kantoren
  • Industrie
  • Horeca
  • Scholen
  • Gezondheidszor

  Waterlogic waterkoelers technologie

  Top