• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Certificaten van Waterlogic
  Volledig gecertificeerd

  Bij Waterlogic streven we naar perfectie in alles wat we doen. Al onze waterkoelers werden getest en beantwoorden aan de strengste vereisten. We hebben dan ook een onwankelbaar vertrouwen in onze producten.

  Graydon Financieel Gezond

  Graydon financieel gezond

  Waterlogic staat voor veiligheid, ook financieel. In 2014 ontvingen we de Graydon Financieel Gezond Award. Een mooie erkenning die ingezet wordt om onze klanten producten in huur aan te bieden zonder dat hier andere partijen bij betrokken worden. Dat is eerlijk zakendoen, met klanten en met leveranciers. Daar streven we iedere dag weer naar, want ook zo dragen we bij tot een betere wereld. En zo passen veel van onze producten perfect in een MVO-bewuste bedrijfsfilosofie.


  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  Als leverancier van waterkoelers die zijn aangesloten op de waterleiding is Waterlogic lid van de AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). We moeten aan bepaalde vereisten voldoen om de kwaliteit en het goede imago van de sector te beschermen. Belangrijke pijlers voor de AWCN zijn kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Jaarlijks voert een controleorgaan een audit uit om de vooropgestelde richtlijnen te testen.


  KIWA keurmerk

  KIWA

  KIWA is een onafhankelijke keurorganisatie die zorgt voor hooggekwalificeerde certificering. De AWCN voert verschillende audits uit in bedrijven. Deze audits bevatten auditrichtlijnen die in samenwerking met KIWA zijn ontwikkeld. Hierbij wordt getoetst op kwaliteit van producten, hygiëne en bedrijfsvoering. Omdat Waterlogic de audits van KIWA succesvol heeft doorstaan, ontvingen wij het KIWA-certificaat.


  NSF

  NSF

  Een organisatie die volksgezondheid en veiligheid voor de klant waarborgt. NSF waarborgt gezondheid en veiligheid door bedrijven, overheden en consumenten wereldwijd risicobeheer en oplossingen aan te reiken.


  Water Quality

  Water Quality

  De Water Quality Association (WQA) zorgt ervoor dat de consument kan genieten van het veiligste drinkwater dat mogelijk is door goede wetenschap, goede regelgeving en ethische normen op te stellen.


  Bisphenol-A Free logo

  Bisfenol-A vrij

  De waterkoelers van Waterlogic zijn volledig bisfenol-A vrij. Dit chemische materiaal wordt gebruikt in plastic producten en wordt gelinkt aan gezondheidsproblemen. Testen die zijn uitgevoerd door de SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen bisfenol aanwezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.


  Energy Star Logo

  Energy Star gecertificeerde Watercoolers

  Het Energy Star-keurmerk dat een aantal van de Waterlogic-waterleidingkoelers heeft ontvangen, is volledig verdiend. Een aantal van onze waterkoelers heeft het Energy Star-certificaat ontvangen omdat ze in gebruik een minimaal energieverbruik hebben.

  We Care. So Do You


  CE logo

  CE

  Het officiële certificaat van de Europese Gemeenschap is verplicht voor alle elektronische en elektrische toestellen. Het bewijst aan de koper of de gebruiker dat het product aan een aantal essentiële vereisten op het vlak van veiligheid en milieuvriendelijkheid voldoet.


  WRAS logo

  WRAS

  Waterlogic heeft de goedkeuring van het Water Regulations Advisory Scheme (WRAS). Deze testen worden uitgevoerd met het oog op de kwaliteit van het water en garanderen dat materialen en onderdelen aan strikte veiligheidsvereisten voldoen. WRAS streeft ernaar om afval, overmatige consumptie, misbruik, foutieve meting of verontreiniging van water te voorkomen door nationale en internationale normen te ontwikkelen en handhaven. De koelers van Waterlogic beschikken over een WRAS-goedkeuring. Eens te meer een duidelijke bevestiging van onze hoge normen.


  epdwa

  EPDWA

  Waterlogic is oprichter en lid van de European Point of Use Drinking Water Association.


  NSF/ANSI certification logo

  NSF/ANSI

  Prestatietesten en certificeringen door NSF en ANSI vormen een manier voor toonaangevende organisaties wereldwijd om zich te onderscheiden. Deze twee organisaties stellen nationale en internationale veiligheidsvoorschriften op om de kwaliteit van, onder andere, drinkwater optimaal te houden voor de consument. Waterlogic voldoet aan de volgende vereisten:

  NSF/ANSI Standard 61:
  Dit is de standaard voor drinkwatersystemen. Hij garandeert dat er geen schadelijke stoffen uit het product in het drinkwater terecht kunnen komen.

  NSF/ANSI 55 Class A
  Dit is de standaard voor microbiologische uv-waterbehandelingssystemen. De Waterlogic Firewall-technologie is gecertificeerd als een Klasse A systeem (40,000 uwsec/cm²) en werd ontworpen om te desinfecteren en micro-organismen uit verontreinigd water te verwijderen.

  P231
  Dit keurmerk staat voor de zuivering van microbiologische elementen in het water. Waterkoelers met dit certificaat voldoen aan de vereisten die zijn vooropgesteld voor de kwaliteit van drinkwater. Waterlogic-waterkoelers beschikken over dit keurmerk.


  Intertek Logo

  ISO9001 - Kwaliteitsbeheersysteem

  Waterlogic beschikt over een ISO 9001 Kwaliteitsbeheersysteem-certificaat.

  ISO 9001 is een internationaal geaccepteerde standaard voor organisaties die intern de kwaliteitsnormen hebben aangenomen om de kwaliteit van systemen en processen te waarborgen. Basiselementen voor dit keurmerk zijn klantgerichtheid, beheerscontrole en besluitvorming, contact met klanten en een cultuur die erop gericht is om voortdurend te verbeteren.

  Meer informatie vindt u op de website van ISO www.iso.org.

  Top