Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Certificaten van Waterlogic
  Volledig gecertificeerd

  Bij Waterlogic streven we naar perfectie in alles wat we doen. Al onze waterkoelers werden getest en beantwoorden aan de strengste vereisten. We hebben dan ook een onwankelbaar vertrouwen in onze producten.

  IAPMO Logo

  International Association of Plumbing and Mechanical Officials (IAPMO)

  Niet alle waterfiltratie- en behandelingsproducten komen in de buurt van de waterkwaliteitsnormen van Waterlogic. Sommigen doen beloften die ze niet kunnen nakomen en anderen kunnen zelfs onbedoeld schadelijke verontreinigingen introduceren. Met zoveel waterdispensers die er zijn, vertelt het eenvoudig herkenbare schild in combinatie met de IAPMO R&T platina-afdichting u dat een koeler veilig te gebruiken is en presteert zoals geadverteerd. Alles wat u moet weten.

  IAPMO R&T is een internationale, onafhankelijke vereniging zonder winstoogmerk van loodgieters- en werktuigbouwkundigen. Ze beschermen de gezondheid en veiligheid van het publiek al drieënnegentig jaar door samen te werken met overheden en de industrie om wereldwijd uitgebreide sanitaire en mechanische systemen te implementeren.

  Bezoek voor meer informatie: www.iapmo.org


  Graydon Financieel Gezond

  Graydon financieel gezond

  Waterlogic staat voor veiligheid, ook financieel. In 2014 ontvingen we de Graydon Financieel Gezond Award. Een mooie erkenning die ingezet wordt om onze klanten producten in huur aan te bieden zonder dat hier andere partijen bij betrokken worden. Dat is eerlijk zakendoen, met klanten en met leveranciers. Daar streven we iedere dag weer naar, want ook zo dragen we bij tot een betere wereld. En zo passen veel van onze producten perfect in een MVO-bewuste bedrijfsfilosofie.


  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  Als leverancier van waterkoelers die zijn aangesloten op de waterleiding is Waterlogic lid van de AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). We moeten aan bepaalde vereisten voldoen om de kwaliteit en het goede imago van de sector te beschermen. Belangrijke pijlers voor de AWCN zijn kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Jaarlijks voert een controleorgaan een audit uit om de vooropgestelde richtlijnen te testen.


  KIWA keurmerk

  KIWA

  KIWA is een onafhankelijke keurorganisatie die zorgt voor hooggekwalificeerde certificering. De AWCN voert verschillende audits uit in bedrijven. Deze audits bevatten auditrichtlijnen die in samenwerking met KIWA zijn ontwikkeld. Hierbij wordt getoetst op kwaliteit van producten, hygiëne en bedrijfsvoering. Omdat Waterlogic de audits van KIWA succesvol heeft doorstaan, ontvingen wij het KIWA-certificaat.


  NSF

  NSF

  Een organisatie die volksgezondheid en veiligheid voor de klant waarborgt. NSF waarborgt gezondheid en veiligheid door bedrijven, overheden en consumenten wereldwijd risicobeheer en oplossingen aan te reiken.


  Bisphenol-A Free logo

  Bisfenol-A vrij

  De waterkoelers van Waterlogic zijn volledig bisfenol-A vrij. Dit chemische materiaal wordt gebruikt in plastic producten en wordt gelinkt aan gezondheidsproblemen. Testen die zijn uitgevoerd door de SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen bisfenol aanwezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.


  CE logo

  CE

  Het officiële certificaat van de Europese Gemeenschap is verplicht voor alle elektronische en elektrische toestellen. Het bewijst aan de koper of de gebruiker dat het product aan een aantal essentiële vereisten op het vlak van veiligheid en milieuvriendelijkheid voldoet.


  WRAS logo

  WRAS

  Waterlogic heeft de goedkeuring van het Water Regulations Advisory Scheme (WRAS). Deze testen worden uitgevoerd met het oog op de kwaliteit van het water en garanderen dat materialen en onderdelen aan strikte veiligheidsvereisten voldoen. WRAS streeft ernaar om afval, overmatige consumptie, misbruik, foutieve meting of verontreiniging van water te voorkomen door nationale en internationale normen te ontwikkelen en handhaven. De koelers van Waterlogic beschikken over een WRAS-goedkeuring. Eens te meer een duidelijke bevestiging van onze hoge normen.


  epdwa

  EPDWA

  Waterlogic is oprichter en lid van de European Point of Use Drinking Water Association.


  NSF/ANSI certification logo

  NSF/ANSI

  Prestatietests en certificering door NSF en ANSI onderscheiden toonaangevende NSF-waterdispensers en NSF-gecertificeerde waterfiltersystemen van de verliezers. De producten, onderdelen en zuiveringstechnologie van Waterlogic worden door IAMPO R&T vermeld volgens de strengste NSF- en ANSI-normen. Onze certificeringsstatus is te zien op de IAMPO R&T website in de productcertificeringsdatabase. Klik hier om te zoeken op fabrikant of certificeringsstandaard.

  NSF en ANSI bepalen en reguleren nationale en internationale veiligheidsnormen, en IAPMO R&T is geaccrediteerd door het American National Standards Institute (ANSI). Dit toont aan dat certificeringen die door IAPMO R&T aan Waterlogic worden uitgegeven, garanderen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

  NSF / ANSI 55 Klasse A

  Dit is de standaard voor ultraviolette microbiologische waterbehandelingssystemen. Waterlogic Firewall is gecertificeerd als een Klasse A-systeem (40.000 uwsec / cm2) dat is ontworpen om micro-organismen tot een veilig niveau te desinfecteren en / of te verwijderen uit besmet water, inclusief bacteriën en virussen. Waterlogic Firewall levert op dit gebied een topprestatie.

  P231

  Dit is de standaard voor microbiologische NSF-drinkwaterzuiveringsinstallaties. Waterkoelers met deze certificering voldoen aan de strenge gezondheids- en sanitaire normen van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (milieubescherming). Uiteraard zijn Waterlogic machines voorzien van dit embleem.

  NSF/ANSI 61:

  Dit is de standaard voor componenten van het NSF-drinkwatersysteem. Het zorgt ervoor dat geen schadelijke verontreinigingen van het product of materiaal naar het drinkwater kunnen lekken of verhuizen.

  NSF/ANSI 42:

  NSF / ANSI 42 verzekert dat POU (point-of-use) waterfilters specifieke esthetische of niet-gezondheidsgerelateerde verontreinigingen die aanwezig kunnen zijn in drinkwater verminderen, zoals chloor, smaak, geur en deeltjes. Deze norm garandeert dat door Waterlogic gefilterd water neutraal van smaak en geurvrij is.

  NSF/ANSI 53:

  Waterlogic koolstoffilters die zijn gecertificeerd volgens de NSF / ANSI 53-norm, bewijzen effectief specifieke gezondheidsgerelateerde verontreinigingen, zoals cryptosporidium, lood en asbest die in drinkwater aanwezig kunnen zijn, te verminderen.

  NSF/ANSI 372:

  De drinkwatersysteemcomponenten van Waterlogic die door IAPMO R&T worden vermeld volgens de NSF / ANSI 372-norm, zijn gecertificeerd om de aanwezigheid van lood te verminderen, zodat u geniet van veiliger drinkwater.

  CSA B483.1:

  Deze Canadese norm is ontwikkeld om sanitaire en mechanische vereisten voor drinkwaterbehandelingscomponenten en complete systemen te specificeren. De certificering volgens deze norm is specifiek voor POU (point-of-use) producten die zijn bedoeld voor het verminderen of inactiveren van schadelijke stoffen die in drinkwater aanwezig kunnen zijn. CSA B483.1 bevat de naleving van elektrische vereisten voor drinkwaterbehandelingssystemen.

  Zie www.nsf.org en www.ansi.org voor meer informatie over NSF en ANSI


  Intertek Logo

  ISO9001 - Kwaliteitsbeheersysteem

  Waterlogic beschikt over een ISO 9001 Kwaliteitsbeheersysteem-certificaat.

  ISO 9001 is een internationaal geaccepteerde standaard voor organisaties die intern de kwaliteitsnormen hebben aangenomen om de kwaliteit van systemen en processen te waarborgen. Basiselementen voor dit keurmerk zijn klantgerichtheid, beheerscontrole en besluitvorming, contact met klanten en een cultuur die erop gericht is om voortdurend te verbeteren.

  Meer informatie vindt u op de website van ISO www.iso.org.

  Top