Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterlogic Filtertechnologie
  De beste filtertechnologie en een uitstekende klantenservice

  Met Waterlogic kiest u niet ​​voor 'zomaar' een waterkoeler die is aangesloten op de waterleiding. Met de allerbeste filtertechnologie en service bent u er zeker van dat u altijd over voldoende vers drinkwater beschikt zonder dat u zich zorgen moet maken.

  Slimme organisaties kiezen voor slimme filtering

  Alleen Waterlogic combineert meerdere filtertechnieken in één toestel. Met uv-filtering en BioCote®-oppervlaktebescherming schenkt u niet alleen hygiënisch maar ook gegarandeerd veilig drinkwater. Ideaal voor organisaties die strenge hygiënevoorwaarden hanteren

  In 3 stappen naar het zuiverste drinkwater

  Drinkwater moet niet alleen erg lekker en verfrissend zijn, bepaalde situaties vereisen ook een maximale zuivering. Waterlogic biedt 3 verschillende soorten filtering aan, die in combinatie met elkaar het ultieme zuivere water bieden.

  Waterlogic beter water

  Active Carbon filtering

  Vrij van onzuiverheden Actieve-koolstoffiltering

  Met een actieve-koolstoffilter worden chloor, verontreinigingen en minuscule vaste deeltjes uit het water gefilterd terwijl goede mineralen behouden blijven. Op die manier wordt niet alleen de kwaliteit van het water beter, deze filtering heeft ook een positief effect op de smaak en de geur van het drinkwater. Water dat met een actieve-koolstoffilter wordt gefilterd, biedt een verfrissende ervaring die algemeen wordt geapprecieerd. In combinatie met de oppervlaktebescherming van BioCote® is uw watervoorziening niet alleen fris maar ook extra veilig.

  Een actieve-koolstoffilter verwijdert de volgende onzuiverheden:

  • Chloor
  • Lood
  • Pesticiden
  • Petrochemische stoffen 
  • Cysten 
  • Gifstoffen

  Het water dat overblijft nadat het door het koolstoffilter is gefilterd, noemen we gefilterd water.

  Active Carbon filtering

  Firewall (UV)filtering

  Krachtpatser in zuivering Firewall (uv) filtering

  Met de Waterlogic Firewall-filtering kiest u voor de slimste filtertechnologie. Niet alleen zuivert de uv-lamp in de waterkoeler het water in de hoogst mogelijke mate. Ze steriliseert eveneens bacteriën zoals E.coli, Salmonella en Hepatitis. Ideaal voor organisaties waar deze soorten besmettingen op de loer liggen. En een Waterlogic-waterkoeler met Firewall gaat nog een stap verder. Door de slimme plaatsing van de Firewall uv-lamp precies achter het afgiftepunt, kan er zelfs voor 99,9999% bacterievrij water worden getapt. Dat is bescherming van het hoogst niveau. Met de Waterlogic Firewall (uv) filtering kiest u voor

  • Vernietiging van bacteriën in het water zonder toevoeging van chemische stoffen 
  • Lage kosten en een minimaal onderhoud 
  •  Geen effect op de smaak van het water door gebruikmaking van uv-licht 

  Waterlogic Firewall logo

  Icon BioCote

  Antibacteriële beschermlaag BioCote® oppervlaktebescherming

  Bacteriën liggen niet enkel op de loer binnenin een waterkoeler. Ook aan de buitenkant kunnen bacteriën de veiligheid van het water beïnvloeden. Speciaal daarom biedt Waterlogic BioCote®. Een techniek op basis van zilver die al eeuwenlang in waterzuivering wordt toegepast. De BioCote®-laag wordt bijvoorbeeld op tappunten en frontpanelen aangebracht en werkt als een bacteriedodende beschermlaag. Ideaal voor omgevingen waar grote gebruikersaantallen en strenge hygiënevereisten een rol spelen.

  BioCote

  "BioCote® vormt in combinatie met de Waterlogic Firewall (uv) filtering het ideale koppel. De waterkoeler wordt op alle fronten beschermd en kan zo de hoogst mogelijke zuivering bieden die met uv-filtering kan worden bereikt. "BioCote® Ltd."

  BioCote® Ltd.

  BioCote® oppervlaktebescherming

  Top