Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

's Werelds meest gecertificeerde waterkoelers

Ons streven naar zuiverheid, kwaliteit en veiligheid wordt ondersteund door onafhankelijke partijen.

We zetten in op uitmuntendheid bij alles wat we hier bij Waterlogic doen. Onze toestellen zijn uitgeprobeerd, getest en goedgekeurd door ’s werelds hoogst aangeschreven keuringsorganisaties, zodat u volledig kunt vertrouwen op onze producten.

Onze lijst van accreditaties voor Waterlogic

We zijn er trots op dat we beschikken over een aantal accreditaties en certificeringen voor onze waterdispensers, die allemaal hieronder te vinden zijn.

IAPMO R&T-gecertificeerd

De International Association of Plumbing and Mechanical Officials (IAPMO) test watersystemen en ander sanitair en mechanische producten.

Wat betekent dit allemaal
The UPC shield and the Water Quality Platinum seal garanderen dat Waterlogic-systemen en componenten aan de industrienormen voldoen of deze zelfs hebben overtroffen.

HACCP

De internationale HACCP-certificering is een unieke erkenning die de toewijding van Waterlogic bevestigt om de hoogste hygiëne en veiligheid in de watervoorziening te garanderen, in het volledige voedselketen. Het bewijst dat onze drinkwateroplossingen een echt verschil kunnen maken voor de mens op gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit van de hydratatie met een hygiënegarantie.

Water Quality Association

Waterlogic is is al lang een trots lid van de wereldwijd erkende Water Quality Association (WQA).

Wat betekent dit allemaal
Dit is een internationaal orgaan dat zich inzet om consumenten zo veilig mogelijk drinkwater te bieden via goede wetenschap, goede wetgeving en ethische normen.

 

Bisfenol-A vrij

Waterlogic dispensers zijn gegarandeerd bisfenol-A vrij, een chemische stof die veel wordt gebruikt in plastic producten en die in verband wordt gebracht met gezondheidsproblemen.

Wat betekent dit allemaal
Tests uitgevoerd door de internationaal erkende SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen bisfenol aanwezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.

 

CE

De officiële markering die door de Europese Unie wordt vereist voor alle elektrische en elektronische apparatuur die voor het eerst overal in de Europese Gemeenschap wordt verkocht.

Wat betekent dit allemaal
CE bewijst aan de koper of de gebruiker dat het product voldoet aan alle essentiële veiligheids- en milieueisen.

 

refroidisseur d'eau sans contact wl7

's Werelds meest gecertificeerde waterdispensers

Als u meer wilt weten over de technologie en certificeringen in verband met onze waterdispensers, neem dan gerust contact met ons op.

LiveChat