Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Bied uw gasten een onvergetelijke waterervaring

  Van origine zijn we specialisten in hoogwaardige waterkoelers, die desgewenst ook verwarmd (thee)water leveren. Wie bij gasten eerlijk en extra gezuiverd water op tafel wil zetten, vindt in ons aanbod zeker de juiste koeler

  Waterkoeler voor de horeca

  Bied uw gasten een onvergetelijke waterervaring

  Van origine zijn we specialisten in hoogwaardige waterkoelers, die desgewenst ook verwarmd (thee)water leveren. Wie bij gasten eerlijk en extra gezuiverd water op tafel wil zetten, vindt in ons aanbod zeker de juiste koeler.

  Wij weten waar de pijnpunten liggen

  Wie graag exclusief voor de dag komt, presenteert het geserveerde water in design flessen. Dat bespaart bovendien een hoop verpakkingsmateriaal, plastic en opslag. Bovendien maakt u met een aantal van onze waterkoelers ook bruiswater. Ons Hospitality-concept geeft een luxueuze uitstraling aan tafelwater. We noemen dit bewust gastvrij.

  Heerlijk water, zelfs voor de wijn

  Wij denken dat zuiver water vanzelfsprekend is. Toch filtert een waterkoeler uit ons assortiment nog heel wat uit het standaard leidingwater. Wie met behulp van onze systemen gekoeld of verwarmd water aanbiedt, weet dat dit goed en veilig gebeurt. Wij sluiten onze filterapparatuur aan op de waterleiding en bieden, afhankelijk van het gekozen type, meerdere opties: kamertemperatuur, koud en heet water, maar eventueel ook koolzuurhoudend. Waar nodig plaatsen waterkoelers met een grote capaciteit, en ook die leveren fris en zuiver water dat past bij een gastvrije gelegenheid.

  Goed gastheerschap begint bij de behandeling van uw medewerkers

  Het is hard werken in de horeca. Lange dagen, veel piekmomenten, scherp blijven toezien op het welbevinden van de gasten, zorgen dat alles vlekkeloos en vriendelijk verloopt. Dan is het belangrijk dat uw medewerkers een verfrissend glas water uit een waterkoeler kunnen tappen. Soms volstaat hiervoor de al aanwezige apparatuur, maar we plaatsen ook geregeld waterkoelers in personeelsruimtes. Het houdt medewerkers fris, klantgericht en actief.

  Aanbevolen voor horeca

  UTS WLBS

  Image of product UTS WLBS

  Voordelen

  • Dry Cooling-technologie
  • Compacte hoge capaciteit waterkoeler
  • Hoge vulopening

  Blupura Bridge

  Image of product Blupura Bridge

  Voordelen

  • Koud, kamer temperatuur en koolzuur water opties
  • Portion control
  • Hoge vulopening voor het vullen van flessen
  Top