Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Waterlogic Hybrid Firewall®

COVID-veilige hydratatie thuis voor iedereen

Geniet thuis van het zuiverste, lekkerste water. Een kostenbesparend en handig alternatief voor flessenwater of andere waterfiltratieoplossingen, de WL Hybrid Firewall® zuivert water volgens de hoogste normen zodra u het nodig heeft. Allemaal met één druk op de knop.

Eenvoudig online bestellen, aan huis geleverd.

Bestel vandaag

Vullen, doseren, zuiver drinken.

 • Elimineert COVID-19 tot 99,999%
 • Gecertificeerd voor het verminderen van lood

Thuisgebruik

Elimineert COVID-19 tot 99,999%

Vers, zuiver en flexibel

Dankzij het unieke ontwerp is er geen installatie nodig. De Hybrid is zo groot als een waterkoker en u heeft enkel een stroomvoorziening nodig, dit betekent dat u hem overal kan gebruikten, in de keuken, op kantoor en in de woonkamer. U kiest.

De hoogst gecertificeerde waterzuiveraar ter wereld.

Zorgen over hygiëne en toegang tot essentiële hydratatie staan nu meer dan ooit centraal. Onze gepatenteerde Firewall®- en BioCote®-technologieën werken hard om uw drinkwater te zuiveren en uw dispenser langer zuiver en schoon te houden, om thuis de best mogelijke hygiëne te behouden.

De Firewall®-technologie die in alle Waterlogic-dispensers aanwezig is, heeft de hoogste accreditatieniveaus behaald van internationaal gerespecteerde instanties. Geen enkele andere drinkwaterdispenser heeft dezelfde zuiverheidsgarantie.

Gemakkelijk. Handig. Kostenbesparend.

COVID-veilige hydratatie

Veilige hydratatie thuis voor iedereen. Firewall is wetenschappelijk bewezen doeltreffend tegen de menselijke vorm van COVID-19 en is tot 99,9999% vrij van virussen en bacteriën.

Heerlijke smaak, gezuiverd water

Vers gefilterd en gezuiverd, waardoor verontreinigingen en slechte smaken worden verwijderd. Zuiver en verfrissend, 7 op 10 verkiezen de smaak van flessenwater voor éénmalig gebruik.

Eénvoudig. Handig. Kostenbesparend.

Een handig, kostenbesparend alternatief voor flessenwater. Geen opslag, geen plastic afval.

Makkelijk in onderhoud

Filter en lamp met lange levensduur hoeven slechts één keer per jaar vervangen te worden.

Geen installatie nodig

Gewoon aansluiten, vullen en aan de slag zonder ingewikkelde installatie.

Onze 3-stappen systeem filtert, zuivert en beschermt

Het hart van onze waterzuiveraar is de gepatenteerde Firewall®-technologie.

Vermindert verontreinigingen

Vermindert verontreinigingen

Ons hoogwaardige 1-micron Click-in-Click-Out ™ -filter voor actieve koolstof absorbeert chloor, microben en andere verontreinigingen, waaronder lood, die doorgaans in leidingwater voorkomen.

Firewall®

Zuivering

Door onze unieke Firewall®-technologie wordt het water blootgesteld aan een kiemdodend UVC-licht, waardoor ziekteverwekkers die in het water aanwezig zijn tot aan het afgiftepunt worden verwijderd. Dit betekent dat zelfs de kleinste, sterkste micro-organismen worden vernietigd, waardoor het tot 99,9999% bacterievrij is.

BioCote

Antimicrobieel

BioCote® antimicrobiële technologie zorgt voor een extra beschermingslaag. BioCote® wordt direct verwerkt in de belangrijkste delen van de dispenser om oppervlakken te creëren waarop microben zoals bacteriën en schimmels niet kunnen overleven.

Waarom zuiveren?

Het probleem is niet ons water. Het is hoe ons water wordt aangeleverd.

Lage jaarlijkse verbruikskosten vergeleken met alternatieven

De WL Hybrid Firewall is ontworpen met het oog op kostenbesparing en gebruiksgemak, door 6 maal goedkoper te zijn dan plastic flessen voor éénmalig gebruik is onze dispenser beter voor het milieu en uw portemonnee.

De filter en de lamp met lange levensduur hoeven slechts één keer per jaar te worden vervangen en een slimme monitoringsysteem waarschuwt u wanneer u uw Firewall®-technologie moet vernieuwen, zodat uw water glas na glas volgens de hoogste normen wordt gezuiverd.

 • Eén enkele filter- en zuiveringskit gaat tot 12 maanden mee
 • 6 keer lagere kosten dan normaal flessenwater voor éénmalig gebruik
 • Vervang filters minder vaak dan een typische waterfilterkan

jaarlijkse verbruikskosten vergeleken

Gezien op TV!

Dr. Gadget heeft de Waterlogic Hybrid Firewall getoond op de Wendy Wiliams Show Hot Home Gadgets 2015


Bron: YouTube

“Ik merkte dat we nu meer water drinken en meer dranken maken omdat we niet beperkt zijn door het aantal flessen water dat we in huis hebben…. We waren op zoek naar een waterzuiveringsoplossing waarbij geen extra gat in het graniet moest worden geboord"

"In eerste instantie wilde mijn vrouw het geld niet uitgeven, maar na onderzoek en meer te hebben geleerd over Waterlogic is er echt geen vergelijking. We denken dat we daadwerkelijk geld zullen besparen. Het water smaakt geweldig ... Bovendien vind ik het geweldig dat we de filter maar één keer per jaar hoeven te vervangen. Bedankt!"

“Het water is geweldig, we hebben altijd flessenwater gekocht en ik hield niet van de plastic smaak. We hebben ook een koelkastwaterfilter, en zelfs daarmee smaakte het water vreselijk. Deze waterzuiveraar is de beste, het water smaakt naar vers bronwater. Ik hou van de flexibiliteit ervan, we plaatsen het vlak bij de gootsteen. We kunnen het ook meenemen in onze camper, geen flessenwater meer nodig. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen!”


Bestel vandaag online

Eenvoudig online bestellen en direct thuisbezorgd. Koop uw Hybrid vandaag nog met een extra zuiveringskit en bespaar 69 € !

Enkel Hybrid

Enkel Hybrid

189.99 229.99
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • Alles wat u nodig heeft gedurende 1 jaar
 • Bespaar 40 € op de adviesprijs!
1
Hybrid + Pure Kit pakket

Hybrid + Pure Kit pakket

244.99 319.98
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 1 Hybrid Pure vervangingsset met 1 UV-lamp en 1 filter
 • 2 jaar zonder zorgen
 • Bespaar 75 € op de adviesprijs!
1
Hybrid + 2 Pure Kit pakketten

Hybrid + 2 Pure Kit pakketten

309.99 409.97
 • 1 WL Hybrid Firewall
 • 2 Hybrid Pure vervangingssets met 1 UV-lamp en 1 filter
 • 3 jaar zonder zorgen
 • Bespaar 100 € op de adviesprijs!
1
Top