Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Service waterkoelers en koffiemachines
  Houd uw machines zonder zorgen in topconditie

  Waterlogic heeft een goed geolied serviceteam dat altijd voor u klaarstaat. Uw waterkoeler is geïnstalleerd voor u het goed en wel beseft, en ook naar het onderhoud heeft u geen omkijken. Dat is een kwaliteitsvolle service.

  Uitgebreide service

  Servicepakketten op maat? Bij Waterlogic is dat niet nodig want al onze producten worden standaard al geleverd met een uitgebreid servicepakket. Dat doen we omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten én omdat we al onze machines in topconditie willen houden. U geniet dus altijd van de volgende voordelen:

  • Installatie op locatie door bekwame servicemonteurs 
  • Halfjaarlijks onderhoud inclusief arbeid en onderdelen 
  • Geen onverwachte kosten achteraf 
  • Snelle respons bij storingen (24/48 uur-optie) 
  • Volledige reparatieservice 
  • Omruilen wanneer reparatie niet mogelijk is 

  Een fijn product begint met goed advies

  U koopt niet elke dag een waterkoeler. Het is dus logisch dat u niet direct inzicht heeft in welk toestel het beste past bij uw situatie. De Waterlogic-experts zijn er om u daarbij te helpen. Hun doel is niet om u teallen koste het duurste toestel te verkopen, maar om u een oplossing aan te reiken die bij u past. Een oplossing waar u jarenlang van kunt genieten; dat is waar zij het voor doen. Onze experts staan klaar om vrijblijvend een overzicht van uw behoeften, situatie en budget te maken. Dankzij hun uitgebreide productkennis en inzicht in verschillende ruimtes, kunnen ze u snel concreet advies geven. Zelfs wanneer uw situatie om een specifieke oplossing vraagt. Zo bespaart u zich niet alleen een zoektocht, u geniet nog sneller van fris drinkwater op de werkvloer.

  Geen enkele afstand is te ver

  Waterlogic garandeert service bij u op locatie, waar uw organisatie zich ook bevindt. Ons eigen goed opgeleide serviceteam staat altijd vol enthousiasme voor u klaar. Onze servicemonteurs beschikken niet alleen over een goed humeur en de benodigde vaktechnische kennis en ervaring. Waterlogic ziet ook nauwlettend toe op de geldigheid van certificaten. Bijvoorbeeld op VCA-certificaten die vaak vereist zijn bij het betreden van industriële installaties of een uittreksel uit het strafregister voor het betreden van penitentiaire instellingen. Het is dan ook niet toevallig dat Waterlogic een graag geziene leverancier is bij grote multinationals en overheidsinstanties. Daarvoor zetten we ons elke dag weer volledig in

  Top