Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Better thinking
  Better water

  Elke dag puur en zuiver water drinken is goed voor ons. Het water uit onze waterkoelers is vrij van bacteriën, verontreinigingen en chloor, maar rijk aan mineralen.

  Innovatief en betrouwbaar

  Waterlogic blijft zoeken naar nieuwe toepassingen waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Innovatie zit in onze DNA, net als zorgen voor de grootste klanttevredenheid. Daarom werken we graag nauw samen met onze klanten. Waterlogic heeft dat vertaald naar een onafhankelijk distributienetwerk in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Wereldwijd waarderen klanten het design, de kwaliteit en nieuwe technologieën van onze toonaangevende producten.

  Zakelijk

  Waterlogic biedt drinkwateroplossingen die zijn afgestemd op de specifieke wensen, eisen en budgetten van onze klanten. Onze waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding. We hebben verschillende modellen, afmetingen en functies (bijvoorbeeld ook heet of bruisend wateren diverse filtertechnieken. Op die manier kunnen we zowel bedrijven als instellingen op maat bedienen.

  Horeca-toepassing: Purezza

  Waterlogic biedt horeca-ondernemers de mogelijkheid om een totaalconcept te hanteren voor de verkoop van drinkwater: Purezza. Een duurzaam en kostenbesparend alternatief voor de flessen water die worden ingekocht en op voorraad moeten worden gehouden.

  Kwaliteit + service = zekerheid

  Waterlogic biedt kwaliteit. Dat laten we zien in onze producten, in onze partnerkeuzes en in onze contacten met klanten. U kunt erop rekenen dat we altijd net dat stapje extra doen. Op die servicegerichte instelling selecteren we onze hooggekwalificeerde medewerkers dus ook. En mooi meegenomen: onze producten en diensten zijn duurzaam en passen dus mooi in uw mvo-beleid.

  Interesse?

  Hebt u interesse in onze producten, die standaard met een uitstekende service worden geleverd? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers. Zij staan u graag te woord en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor u!

  Top