Waterlogic Belgium zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Hands-free waterdispenser opties om uw personeel te beschermen.

  Bescherm uw water met ongeëvenaarde zuiveringstechnologie en bescherm uw personeel met handsfree oplossingen.

  Online, telefonisch of persoonlijk op een veilige afstand, wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte waterdispenser.

  Waterlogic waterkoelers

  Ongeëvenaarde zuiverheid

  Ongeëvenaarde zuiverheid

  Firewall® UV-zuivering en Biocote microbiële bescherming zorgen voor ongeëvenaarde zuiverheid en smaak.

  Hands-free

  Hands-free

  Oplossingen om uw personeel te beschermen, uw social distancing te bewaren en toch te genieten van heerlijk smakend water

  Uitgebreid assortiment

  Uitgebreid assortiment

  Ons assortiment waterdispensers biedt een verscheidenheid aan wateropties voor alle mogelijke sectoren

  Geniet op uw werk van gefilterd water dat niet uit flessen komt

  Waarom Waterlogic perfect is voor uw werkplek

  Service en onderhoud inbegrepen

  Service en onderhoud inbegrepen

  De service van Waterlogic gaat een stap verder. Met regelmatige controles van de filters en hygiënisch onderhoud, zorgt ons serviceteam ervoor dat uw waterkoeler in perfecte staat blijven.

  Service en onderhoud

  Probleemloze installatie

  Probleemloze installatie

  Alle waterkoelers van Waterlogic worden aangesloten op de waterleiding van het gebouw en kunnen worden geïnstalleerd zonder dat u uw werkzaamheden moet onderbreken.

  Onze installatie in 3 stappen

  Uitgebreid productassortiment

  Uitgebreid productassortiment

  Waterlogic heeft een geschikte oplossing voor elk bedrijfstype, grootte of budget. Onze waterexperts staan met het beste advies voor u klaar.

  Waterlogic Producten

  Fris en zuiver drinkwater met de meest innovatieve watercoolers

  Associatie Water Coolers Nederland

  Als leverancier van waterkoelers op de waterleiding is Waterlogic lid van AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). De AWCN stelt richtlijnen in kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid voor de waterkoeler industrie in Nederland. Op deze manier streven zij ernaar om de hoogst mogelijke niveau in kwaliteit, veiligheid, hygiëne en beleidsethiek te garanderen.

  Jaarlijks ontvangt Waterlogic in opdracht van AWCN audits, de zogenaamde Point-of-Use audits. Hierin wordt gekeken naar hygiëne, opbouw en verwerking in het klantenbestand, minimale onderhoud van waterkoelers bij klanten, procedures en certificering van monteurs.

  De audit wordt uitgevoerd door KIWA, een keuringsorganisatie die in samenwerking met AWCN auditrichtlijnen heeft samengesteld. Met het succesvol afronden van deze audits, ontving Waterlogic het KIWA certificaat.

  Milieuvriendelijke watercoolers

  Zorg dragen voor onze planeet, is één van de belangrijkste drijfveren van ons bedrijf. We stellen alles in het werk om de beste waterdispensers voor uw bedrijf te ontwikkelen zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Door te kiezen voor een van onze waterkoelers zonder flessen, kunt u ook met uw bedrijf een steentje bijdragen. Omdat onze waterkoelers rechtstreeks worden aangesloten op de bestaande waterleiding, moet u niet langer plastic flessen kopen die, zoals we allemaal weten, catastrofale gevolgen hebben voor het milieu. U verbruikt slechts een heel kleine hoeveelheid energie; zelfs minder dan een lamp van 100 Watt.

  Daarnaast verlaagt u ook uw CO2-uitstoot omdat u niet langer afhankelijk bent van de productie en levering van plastic flessen. Bovendien kunt u met een enkele, duurzame keuze de hoeveelheid plastic afval met meerdere tonnen terugdringen.

  En omdat we vastbesloten zijn om het beste te doen voor het milieu door verantwoord om te springen met natuurlijke hulpbronnen, voortdurend schonere technologieën te ontwikkelen en schadelijke stoffen te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven, werken al onze waterkoelers met het R600a-koelgas, dat uw water de hele dag door koelt zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Het R600a-gas heeft geen ODP (Ozone Depletion Potential of ozonafbrekend vermogen) en een zeer laag GWP (Global Warming Potential of aardopwarmingsvermogen, de mate waarin een broeikasgas bijdraagt tot de opwarming van de aarde) en helpt u zo om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf te verkleinen.

  Waterlogic 3 waterkoeler

  De innovatieve Waterlogic watercoolers gaan verder dan alleen het leveren van fris, gekoeld water. Een uitgebreide range filtermethodes staan ook garant voor veilig water. Cruciaal voor organisaties waarin hygiëne van levensbelang is of openbare ruimten. Een hogere zuiveringsgraad of bacterievrije toepassing kan worden verkregen met UV filtering, actieve carbon filters of op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlagen. Deze zuiveringsmethoden vindt u in ons assortiment bij watercoolers met de volgende specificaties:

  • Firewall tappuntzuivering
   UV licht filtert het water bij het tappunt voor 99,999%.
  • BioCote
   Een op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlaag op tappunten en frontpanelen.
  • Actief carbon filter
   Filtert onnodige vaste deeltjes uit water maar met behoud van de goede mineralen.

  3 Waterlogic Waterkoelers

  Waterlogic, de beste waterkoelers voor de werkplek

  Het assortiment van Waterlogic bevat waterkoelers naar ieders wens. Van koud, heet tot bruisend water. Waterlogic levert volledig gecertificeerde waterkoelers die altijd worden aangesloten op de waterleiding. Van fraaie standalone uitvoeringen tot compacte tafel- en inbouwmodellen. Eventueel voorzien van extra waterfiltratie en geavanceerde UV-zuivering. Zo geniet u van heerlijk verfrissend water op ieder moment van de dag.

  Top